5 recept a gazdagsághoz, felnőttképzési engedély nélkül



Gazdag akarsz lenni? Azt szeretnéd, hogy a pénz többé ne legyen probléma? Ne is menj tovább! Íme! A receptek, amelyek egy csapásra gazdaggá tesznek:


1.Van egy csodálatos ötleted.
Ez valóban fantasztikus. Jelzem, az a csodálatos cucc, amit kitaláltál, a koktélkeverő sisak, amelynél egy csövön keresztül folyik a szádba a lé, nos, ez a találmány már le van védve.

2. Gazdag családba születsz.
Hoppá, erről lekéstél. Végül is, megkeresheted a Brunei szultánt, hogy legyen a tiszteletbeli apád. Sosem lehet tudni, miből lesz a cserebogár.

3. Gazdagon házasodsz.
Nők százezreinek lehet példaképe Vajna Timi, de lássuk be, Andy Vajnából nem szaladgál sok. Az urakat sem feledem: Kósa Erikából sem.

4. Nyersz a lottón.
Kb. annyi esélyed van erre, mint arra, hogy Oscar díjat nyersz és az afterparty-n Brad Pitt és Angelina Jolie sírva könyörögnek Nálad a receptért.  

5. Über-gigantikusat kaszálsz a tőzsdén és ott helyben becsilliárdosodsz.
Lásd négyes pont indokolása. 

Ha felnőttképzésből akarsz szép pénzt csinálni, akkor alapvetően két utad van:

Megtanulsz végre eladni és marketingezni és a szabadpiacnak árulsz.
Megszerzed az engedélyt, áfamentesen árulsz és/vagy pályázatokon indulsz.

(Lábjegyzet lábjegyzete: az elsőtől sokan ódzkodnak. "Tehetségnek", "üzleti érzéknek" gondolják az eladást és bele sem kezdenek. Ha én megtanultam eladni, akkor bárki meg tud. Tiniként és ifjú felnőttként kb. annyi önbizalmam volt, hogy amikor szökőévente egyszer egy srác elhívott randizni, felszólítottam, hogy gondolja át cselekedetei súlyát. Szóval, ha én megélek immár 20 éve a szabadpiacból, akkor ez bárkinek sikerül. Lábjegyzet lábjegyzete bezárva.)

A másik út felnőttképzésben a nyereségességhez, a felnőttképzési engedély útja.

Szoktam mondani, hogy a felnőttképzési engedély olyan, mint egy jogsi. Ha vezetni akarsz, akkor ez mindenképpen szükséges. Persze, vezethetsz nélküle is, ha lekapcsolnak, annak garantáltan vannak kellemetlen következményei. Szóval, a felnőttképzési engedély olyan, mint a jogsi.

A jogosítvány nem biztosítja Neked, hogy ki is fogsz menni az utakra és ott vezetni is fogsz. Azt sem garantálja, hogy karcolás nélkül megúszod a kalandot. Egy dolgot garantál: ezzel tudsz legálisan autót vezetni. Ha mégis haboznál még, hogy kell-e Neked ez (mármint nem a jogsi, hanem a felnőttképzési engedély), klikk ide.

A felnőttképzési engedély megszerezhető. Igen, Neked is. Én sem úgy kezdtem a saját képző cégemben, 10 évvel ezelőtt, hogy egyből penge voltam papírmunkából. Senki sem kezdte így. Ez bárkinek megtanulható. Neked is menni fog, abban a pillanatban, amikor úgy döntesz, erre van szükséged.


Addig is sok tanfolyamot kívánok Neked,

Pásztor Eszter 
Független Felnőttképzési Szakértő

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Oklevél, vagy tanúsítvány?

Ingyenes felnőttképzési szerződés minta engedélyezett képzésekhez

Mi a tanfolyamaid igazi értéke?