Szexi cipők és az engedély





Ahogy Manolo Blahnik bánik a színekkel és formákkal, 
tudsz olyan mesterien bánni az engedély lehetőségeivel?



Ez a cikk a legsikeresebb akkreditációs cikkem újragondolása. Az eredeti cikket közel ötezren olvasták. A felnőttképzésben az akkreditációt felváltotta az engedély, az alapok és a lényeg azonban rendszereken keresztül átívelnek. A megnevezés megváltozott, a lényeg maradt.
Ahogy Theodore Roosevelt mondta (állítólag): Minél jobban ismered a múltat, annál felkészültebb vagy a jövőre.

Ez igaz a képzéseknél is. Érdemes ismerned a régit, hogy az újnál is bizton tudj élni a lehetőségekkel. 

Mi a titka a vonzó nőknek, akik tudják viselni a magas sarkút? 
És mi köze a magassarkú cipőknek az engedélyhez?
Olvass tovább és mindjárt megtudod.

Imádom a magassarkú, extravagáns, színes szandálokat, bokacsizmákat. Egy ilyen magassarkú cipő nem is cipő, hanem egy topán. Himnusz a szépséghez és kecsességhez. A Fantáziához, nagy F-fel.


Kétfajta cipőt viselek. A nagyon lapos sarkút és magassarkút. Lapos sarkút a gyalogláshoz, ügyintézéshez és kocsivezetéshez. Magassarkút meg amikor valóban vonzó akarok lenni. A magassarkúban egy nőnek teljesen más a tartása. Máshogy járunk, az egész lényünk megváltozik. Légiesebbé, kecsesebbé válunk.

Sok nő nem szereti és/vagy nem tudja hordani a magassarkút. Ha van is neki és felveszi, látszik rajta, hogy nem szereti és szeretné már a lábán kívül tudni.
Ez azért van, mert nem árulták el neki a titkot. Nem ismeri a magassarkúk titkát.

Azt a titkot, hogy a magas sarkú cipő önmagában nem fogja őt vonzóvá tenni.
Akkor teszi vonzóvá, ha ő alapból vonzónak érzi magát. Ha ő alapból magával ragadónak érzi magát, a magas sarkú segíteni fog neki, hogy még dekoratívabb legyen. Ellenben, a magas sarkú csak fel fogja erősíteni, ha nincsen alapvető önbizalma, ha nem érzi magát szépnek.
A hab a tortán: ha egy nő vonzónak érzi magát, akkor rá fog arra érezni, hogy magassarkúban máshová kell rakni a test-egyensúlyt. Könnyeddé válik a járása, mint egy balerinának.

Ugyanez érvényes a képzésekre és az engedélyre.

Az engedély a képzéseknél az, ami egy nőnél a magassarkú cipő. Csinosabbá, feltűnőbbé teszi a képzéseidet. Nagyobb eséllyel hódíthatsz meg új célpiacokat, új ügyfeleket. Bevonzhatsz vele új megrendeléseket.

Ez akkor van így, ha alapból vonzónak, fantasztikusnak érzed a képzésedet. Ha alapból meg vagy arról győződve, hogy értékes, az ügyfelednek értéket teremtő a képzésed. Ha pontosan tudod, mik az előnyei, hátrányai és tudod, hogy a képzéseddel az ügyfeleid nagyon jól járnak.
Ezt az érzést az engedély fel fogja erősíteni. És ez plusz megbízások, több ügyfél formájában fog tárgyiasulni.

Az engedélyezett képzések máshogy működnek, mint a szabadpiaci, teljesen a Te elképzeléseid szerint működő képzések. Igen, nem annyira kényelmes, egy másik szerkezet, másik váz. Tudni kell vele bánni, azonban az amúgy is eredményes, kiválló képzések még vonzóbbá válnak és magadhoz tudod csábítani a célpiacod szereplőit.

Ahogy az akkreditációnál, az engedélynél is élni is kell tudnod a minősítés adta lehetőségekkel.
ÁFA mentesség, szakképzési hozzájárulás, pályázatok, vizsgáztatás? Válassz!
A lehetőségeket meg tudod ragadni az engedéllyel, Neked kell megragadnod őket!
És tudd, hogy az engedélynél más szabályok vannak, mint a szabadpiaci képzéseknél, másra jó, viszont olyan célokat tudsz vele elérni, amelyet engedély nélkül nem.

Ha tudod, hogy nagyszerű a képzésed és az engedélyt megfelelően használod ki, akkor ugyanolyan jó érzés, mint nőként egy szexi magassarkúban sikereket elérni. :-)


Sok tanfolyamot kívánok Neked,

Pásztor Eszter


További izgalmas cikkek:
Egyszerű teszt, hogy eldönthesd, melyik kategóriába tartozik a képzésed
Az engedélyezés menetének 21 pontja
A képzések kiskátéja: 7 képzési stratégia, ami tényleg bevált  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Oklevél, vagy tanúsítvány?

Ingyenes felnőttképzési szerződés minta engedélyezett képzésekhez

Mi a tanfolyamaid igazi értéke?